Over MAT Afbouw Zaltbommel

Marco Mooren MAT Afbouw

Marco Mooren, algemeen directeur MAT Afbouw / Comfortplafond

MAT Afbouw Zaltbommel is een toonaangevend droge afbouwer, gespecialiseerd in metal stud systemen (stalen profielen en gipskarton platen). Het afbouwbedrijf kenmerkt zich met innovatieve oplossingen voor brand, geluid, akoestiek, logistiek, inbraak- en kogelwering en naadloze klimaatplafonds.

Complexe afbouwprojecten

MAT excelleert landelijk in het realiseren van complexe afbouwprojecten en realiseert jaarlijks een omzet van circa 17 miljoen euro. Dagelijks zijn circa 170 vakspecialisten actief. Alle activiteiten worden vanuit de vestiging in Zaltbommel uitgevoerd.

In een fraai afgewerkte bioscoop, een strak opgeleverd kantoor, maar ook bij complexe renovatieprojecten en ruimten, waar bijvoorbeeld de akoestiek sterk verbeterd is, hoort u het zelden over “mat” gaan. Eerder het tegenovergestelde: “schitterend”, is daar het woord en wij zijn de laatste om dat te ontkennen. Toch zit achter al die schitterend afbouwtechniek één naam: MAT Afbouw.

Eigen transportmiddelen

Op veel grote en complexe nieuwbouw- en renovatieprojecten, waar ten behoeve van de afbouwkennis met betrekking tot voorschriften omtrent geluidsisolatie, akoestiek, brandveiligheid, inbraakwerendheid en duurzaam bouwen gewenst is, verschijnt MAT Afbouw. Wij beschikken over eigen transportmiddelen (vrachtauto’s met kranen), die een belangrijke rol spelen bij de logistiek op de projecten.

Kwaliteit en innovatie

MAT Afbouw levert in de afbouw onweersproken kwaliteit door innovatie te koppelen aan het ambacht, de prijs en de kwaliteit. Een van de innovaties is Comfortplafond.

Het bedrijf werd in 1980 opgericht in ’s-Hertogenbosch en maakte van 1991 tot eind 2013 als zelfstandige werkmaatschappij deel uit van Janssen de Jong Groep. Sinds 2014 is MAT Afbouw verzelfstandigd onder leiding van Marco Mooren, algemeen directeur.

Mat Afbouw Zaltbommel

Kantoor en werkplaats van MAT Afbouw in Zaltbommel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MAT Afbouw Zaltbommel

Mat Afbouw Zaltbommel